perjantai 30. tammikuuta 2015

Tarjoilu Kahvila-Ravintola Punaportissa

Lounasravintolassa työskentelystä en kovinkaan tykännyt, kahviossa työskentely taas oli paljon kivempaa. Kovinkaan raskasta työ ei mielestäni ollut, ainoa raskas osuus oli todennäköisesti koko päivän seisominen. Työ oli hyvin yksinkertaista ja helppoa ja mikään ei oikein ollut haastavaa. Eniten pidin kahvilan kassalla ja irtomyynnissä olemisesta, ja niissä onnistuin parhaiten, tiskaaminen kyllä myös sujui se oli tuttua juttua. Noudatin työaikoja muuten hyvin, mutta aamusin tulin aina noin 5-10 min myöhässä. Voisin kehittää vielä vaikka missä, koska aina on parantamisen varaa. Tarjoilupäiviä oli mielestäni juuri oikea määrä sillä niitä ei ollut liikaa eikä liian vähän. Oma panokseni oli se, että annoin parhaani ja tein tehtäviä mistä en välttämättä niinkään tykännyt. Noudatin myös taukojen aikoja hyvin. Vinkkejä tuleville tarjoilijoille ainakin sen verran, että hyvät kengät heti ensimmäisestä päivästä alkaen, ja ostakaa kengät Image wear työasu kaupasta! Hyvät ja mukavat kengät halvalla :-) Ja ei kannata seisoskella tekemättä mitään vaan sitten käy vähän väliä vaikka pyyhkimässä linjastoa ja tarkastaa että kahvia, maitoa, kermaa ja teetä on tarpeeksi joka paikassa ja niin tulee paljon parempi mieli asiakkaillekkin! Uskon, että jos menee kahvilaan työssäoppimaan niin tarjoiluvuoroista oli paljonkin hyötyä :-)

1 kommentti:

  1. Hyvin olet pohdiskellut, mikä onnistui ja missä olisi parantamisen varaa. Työssäoppimisjaksolla kannattaa tosissaan panostaa tuohon ajoissa olemiseen, sillä myöhästymisiä ei kauaa katsella. Hyviä ja käytännöllisiä vinkkejä seuraaville tarjoilijoille!

    VastaaPoista