keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Työssäoppiminen

Aloitin maaliskuussa työssäoppimisen hotelli Vanajanlinnassa. Tähän mennessä olen ollut suurimmaksi osaksi ravintolan puolella, aamu- ja iltavuoroissa. 

Aamuvuorossa laitetaan valmiiksi aamiainen buffet-pöytään. Pöytä on todella runsas, ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. 
Jos majoittujia ei ole paljoa, (muistaakseni alle 8) niin aamiainen on tehty illalla valmiiksi lautasille jokaiselle majoittujalle joten aamulla ei tarvitse kuin leikata leivät ja kantaa pöytään. Tällöin ei lämpimiä ole kuten puuroa, munakasta ja pannukakkuja. 
Kun aamiainen on siivottu pois, ruvetaan kattamaan lounasta. 

Iltavuorossa katetaan illallinen, ja asiakkaiden saapumisen jälkeen tarjoillaan ruoka ja viinit.
Illalliskate

Baari

Nyt olen myös parina päivänä ollut kerroshoidossa ja huomannut, että onkin fyysisesti hyvin raskasta työtä, varsinkin kun talossa ei hissejä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti