perjantai 24. helmikuuta 2017

Retki- erä- ja luontoruokapalvelut; Juomaosion näyttö

Alkuruokana oli Chapati-leivät.
Alkuruoan kanssa valitsin mustikkamaidon, sillä se sopii leipäsien kanssa ja tuntui sopivalta menuun. Juoma tarjoillaan kuksista.


4 annosta
2  dl            mustikoita , tuoreita tai pakastettuja
2  tl sokeria       
6  dl
kevytmaitoa

Ohjeet
Laita mustikat neljän lasin pohjalle. Laita sokeri mustikoiden päälle, lisää maito ja sekoita.


Pääruokana oli kana-wokki.
Pääruuan kanssa valitsin Hedelmäisen jääteen, sillä mielestäni se sopii intialaiseen kulttuuriin, sekä on raikas lämpimän ruoan kanssa. Juoma juotaisiin savimukeista.


4 annosta
4 pussia rooibos-teetä
1 l vettä
1 dl ruokokidesokeria
2 appelsiinia
1 sitruuna
jääpaloja
Ohjeet
Kiehauta vesi ja liota siinä teepusseja pakkauksen ohjeen mukaan. Poista teepussit ja mausta sokerilla. Pese ja viipaloi appelsiinit ja sitruuna. Lisää ne teen joukkoon. Jäähdytä tee jääkaappikylmäksi.


Jälkiruokana oli mansikkaiset suklaaleivät
Jälkiruoan kanssa valitsin intialaisen mango-lassin. Lassi on perinteinen intialainen juoma, jonka tarkoituksena on tasata tulisen ruoan tunnetta, sillä maitopohjainen juoma tekee sen parhaiten.


2cl Kurant Vodka
8cl Mangopyre
4cl Maitoa
     Maustamatonta jogurttia
     Jäämurska

Tässä juomani, jonka toteutin jo.


Hedelmäinen jäätee

9.6.2014
1 arviota

j
j
AddThis Sharing Buttons
Share to Tulos
J

1 kommentti:

  1. Hienosti veit Intia-teeman läpi aterian kaikissa juomissa. Laadukasta työtä :)

    VastaaPoista